Logo Tokodrama
Logo Tokodrama

Masterclass Janni Goslinga dinsdag 28 september 2021

Nog 30 kaartjes beschikbaar!

Koop nu online via iDeal je kaartje(s)*.

In de zaal wordt je een zitplaats toegewezen.

Aantal kaartjes normale prijs

Aantal kaartjes met korting**

Geef i.v.m. de pandemie een telefoonnummer waarop je goed bereikbaar bent.

*Eenmaal gekochte kaarten worden niet vergoed, tenzij de voorstelling niet doorgaat vanwege de pandemie of tenzij je de voorstelling tenminste 7 dagen voor aanvang annuleert bij Tokodrama.

**Stadspas mèt groene stip, CJP en <15 jaar.

Masterclass Janni Goslinga
Datum
dinsdag 28 september 2021
Aanvang
20:30 uur
Plaats
Polanentheater Amsterdam
Entree
€ 5,00 (prijs met korting € 3,00)
Kaartjes
Polanentheater Amsterdam

2021 flyer masterclass Janni.jpgITA-actrice Janni Goslinga gaat met amateurtoneelspelers van Tokodrama (Arlien, Marjolein, Nico en Thomas) aan de slag met de slotcène uit Nora of een poppenhuis van Henrik Ibsen. Kom kijken en luisteren wat deze geweldige actrice ons te vertellen heeft over het ambacht van toneelspelen.

Janni gaf al eerder een zeer inspirerende masterclass bij Tokodrama. Deze maand speelt ze de hoofdrol in de nieuwe ITA productie De Dokter ('Een onvervalste ziekenhuisthriller in regie van Robert Icke', www.ita.nl)

In het Polanentheater is een geldige CoronaCheck QR-code (op telefoon of geprint) met geldige legitimatie, vereist om deze masterclass te bezoeken. Dat betekent dat je of volledig gevaccineerd bent of een bewijs hebt dat je bent hersteld van Corona of een testbewijs kan laten zien met negatieve uitslag, niet langer dan 24 uur voor aanvang van de masterclass.