Logo Tokodrama
Logo Tokodrama

Covid 19 en Tokodrama

Mocht Tokodrama de cursus (halverwege) moeten cancelen i.v.m. de adviezen van het RIVM en/of het kabinet, dan wordt geprobeerd de lessen later in te halen. Lukt dat niet dan krijgt iedereen het geld van de gecancelde lessen of repetities terug.
Mochten voorstellingen niet door kunnen gaan, dan wordt geprobeerd een vervangende datum te vinden. Lukt dat niet dan worden de voorstellingen gecanceld. Het is niet mogelijk om cursusgeld ivm de gemiste voorstellingen terug te vragen.
En verder:
- op zowel maandag- als dinsdag- als woensdagavond zijn dit najaar alle lessen in de Theaterzaal van het Polanentheater. Het Polanentheater heeft een niet-circulerend ventilatie/beluchting systeem. Dit betekent dat er per zaal verse lucht rechtstreeks van buiten naar binnen wordt geblazen en ook weer wordt afgezogen. Hiermee wordt de lucht dus continue optimaal ververst.
- in een De Vloer Op coaching cursus in de Theaterzaal mogen 12 mensen mee doen. Voor de 3 voorstelling-groepen is het maximum 10 mensen.
- in het Langweekend Vierhouten kunnen zoals gewoonlijk max. 20 mensen mee, omdat er voor slapen, eten, borrelen genoeg ruimte in het hotel zal zijn. We zullen voor het toneelspelen uitwijken naar een grote zaal in het Dorpshuis. En natuurlijk gaan we in de bossen of op de hei spelen, als het weer het toe laat.
- we houden tijdens de oefeningen en als we naar elkaar kijken 1.5 meter afstand van elkaar. Waar nodig mag volgens de RIVM adviezen en de overheid richtlijnen hier van afgeweken worden.
- in de lessen raken we elkaar in principe niet aan. Uitzonderingen kunnen gemaakt worden, maar daar zal in het begin van elke les afspraken over gemaakt worden.
- Kom niet naar de les als jij of een huisgenoot Covid19 klachten hebt. Lees hier de reguliere regels over afzeggen en gemiste lessen.
- Was voor en na de les je handen en gebruik de desinfecteer gel die in het Polanentheater klaar staat.
- Draag in de gangen en in de foyer van het Polanentheater een mondkapje. In de lessen hoef je die niet op te houden. Mag wel natuurlijk.

Tokodrama / Bart van Heel

Kantoor: Zoutkeetsgracht 228 1013 LC AMSTERDAM
Telefoon: 020-6261835
Studio: Polanentheater Polanenstraat 174 Amsterdam
Bankrekening: NL43 TRIO 0390165565 t.n.v. Tokodrama Amsterdam